Våre tjenester

Sliping av trapper, benkeplater, og terrasser

I likhet med tregulv, kan de fleste trapper, benkeplater, og terrasser i tre slipes og behandles. Ønsker du å fornye en av disse, kan Din Gulvsliper hjelpe deg. Vi kan også slipe tømmervegger, trebåter og møbler.

Stort utvalg av behandlinger 

For å gi deg akkurat det gulvet du drømmer om, bruker Din Gulvsliper produkter fra Loba. Behandlingene inkluderer lakk i ulike kvaliteter, oljer i mange ulike farger, beis som gir en dyp farge til treverket, og hardvoksolje som gir et veldig vakkert utseende. Din Gulvsliper viser deg prøver av utvalgte behandlinger, for å hjelpe deg finne akkurat den behandlingen som tilfredsstiller dine ønsker.

Din Gulvsliper har delt opp behandlingene i ulike serier:

 • Imøtekommende: Olje i lyse farger. Rask, rimelig, og robust.
 • Fiffig: Olje i mørke farger. Rask, rimelig, og robust.
 • Vennlig: Fargeløs lakk med ulike egenskaper. Klar, ferdig, lakk! Et klart valg!
 • Innbydende: Hvitpigmentert lakk. Trendy og tidløs.
 • Munter: Beis i endeløse farger med olje, lakk, eller hardvoks toppbehandling. Dype og spennende fargemuligheter.
 • Sval: Lys olje med klar toppbehandling. Fremhever treverkets særpreg.
 • Fager: Lys olje med hvitpigmentert toppbehandling. Lysere kan det ikke bli!
 • Lystig: Mørk olje med klar toppbehandling. En mørk vri på treverkets særpreg.
 • Progressiv: Lut, hvit olje, og hvitpigmentert toppbehandling. Et gulv som blir lysere med tiden!
 • Fornem: Hardvoksoljer med ulike farger og glansgrader. Gir et eksklusivt preg.
 • Makeløs: Beis i ulike farger, med en kontrastfarge på toppen. Oljemaleri med gulvet som lerret.

Støvfri parkettsliping

Gulvsliping skaper ALLTID støv! Men Din Gulvsliper bruker kraftige støvsugere med støvutskiller som fjerner støvet og lukten fra slipingen. Støvet havner i en beholder utenfor rommet, og luften blir renset gjennom et HEPA filter.

Punktlighet og fokus på dine ønsker

Du har mye annet å gjøre enn å vente på at en håndverker skal komme. Derfor gjør jeg mitt beste for både å møte opp og utføre jobben til avtalt tid. Du får beskjeder underveis om hvordan det går, og blir informert hvis det dukker opp noen forsinkelser underveis.

Du vet hvilket sluttresultat du vil ha på gulvet, og det er min oppgave å få det til. Etter å ha hørt hva du ønsker deg, kommer jeg med veiledning og ideer om hva slags behandling som kan passe best. Hvis ønskelig, kan jeg sette fargeprøver på gulvet den dagen jeg begynner jobben, så du kan se hvordan de ulike behandlingene kommer til å se ut på akkurat ditt gulv.

Miljøvennlige produkter

Din Gulvsliper bruker hovedsakelig produkter fra Loba, en av verdens største produsenter av behandlingsprodukter til gulv. Disse produktene er miljøsertifiserte og trygge for deg og familien din.

Andre tjenester?

Din Gulvsliper kan gjøre enda mer enn det som står på denne listen, som reparasjon av gulv, bytting av lister, eller andre mindre snekker- eller malingsarbeider. Har du behov for mer enn gulvfornyelse? Bare spør meg, så kan vi finne ut om dette er noe jeg kan hjelpe deg med.

Kontakt Hønefoss


Jason Harral
Telefon: 994 88 343
E-post: jason@dingulvsliper.no
Adresse:
Selteveien 87, 3512 Hønefoss