Referanser

Slipe tregulv

 

Harrals Hus & Hytte gjorde en utmerket jobb hos oss. Kommunikasjonen var rask og god hele veien, fra første kontakt til fullført jobb. Fantastisk! Vårt gamle gulv, dratt frem fra under nyere parkett, med lim og annet fra tidligere tider, ble pusset ned og lakkert med gjennomsiktig matt lakk. Lekker trefarge! I tillegg ble jobben billigere enn først antatt. Enda mer fantastisk! Han la også igjen passende rengjøringsmiddel for vårt nye gulv, og filler så jeg kan fortsette oppussing av rommet uten å skade gulvet. Neste gang et gulv skal slipes, vet jeg hvor jeg skal henvende meg først. Takk!

Maria Solberg

Slipe/pusse trinn i trapp

God kommunikasjon underveis og veldig bra utført sliping av trappen. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale Din Gulvsliper til andre.

Kari Arnestad

 

 

 

Gulvsliping av eike parkett med lakkering

Anbefales. Møtte opp dagen etter tlf samtale for befaring.Oppdraget ble gjennomført etter avtale på tid og pris. Har fulgt opp (ettermarkedet) 2 ganger på tlf om jeg fortsatt er fornøyd med resultatet.

Runar Gjerald

Sliping og oljing av parkettgulv

Jason Harral gjorde en rask og hyggelig befaring før han leverte et skriftlig tilbud på jobben. Han kom med gode råd om metoder for overflatebehandling i samarbeid med hans leverandør av produkter. Jobben ble godt utført på avtalt tid og pris og resultatet ble meget bra. Totalt sett en meget godt utført jobb, jeg kan trygt anbefale Jason til sliping av gulv og benkeplater.

Ivar Johnsrud 

Sliping og reparasjon av tregulv

Meget godt utført arbeid på svært slitte tregulv. Resultatet ble over all forventning. Hvis du er ute etter en seriøs bedrift anbefaler jeg Din gulvsliper!

Henrik Thorsø Johansen 

Sliping, hvitluting og lakking av 25 kvm

Jason var en meget hyggelig fyr som gjorde det han kunne for at vi skulle bli tillfreds med jobben. Han gjorde hele jobben selv. Han kom med forslag om en bra løsning og vi kunne så si vår mening om hvordan vi ville ha det, dette også underveis i prosessen. Alt i alt var dette en meget serviceinnstilt person som kan anbefales på det varmeste til alle som ønsker å få slipt gulvet sitt. Vi kan kan garantere at dere vil bli fornøyd med valget.

Sofie Hedkvist 

Slipe gulv

Jason møtte til befaring, var veldig hyggelig og oppegående. Vi fikk et tilbud vi syns var godt i forhold til arbeidet som skulle gjøres, Vi fikk bilder underveis og resultatet snakket for seg selv :) Vi er kjempefornøyde og anbefaler Jason på det varmeste! Både gulv og benkeplater ble pusset og lakket.

Audun Tenden 

Sliping og oljing av gulv

Jason slipte og oljet gulv på stue og to soverom. Resultatet ble veldig bra, og vi er godt fornøyd med jobben som ble gjort. Effektiv og lett å kommunisere med, anbefales!

Jørgen Engebretsen 

Gulvbehandling (sliping, hvitpigmentering og lakking)

Veldig fornøyde med jobben som ble gjort her! Jason møtte opp til avtalt tid og oppdaterte oss med bilder og meldinger underveis. Han kom med god veiledning og vi kom sammen frem til en veldig god løsning for Våret gulv. Resultatet ble akkurat slik vi ønsket, jobben ble utført til avtalt tid og vi fikk en veldig god pris på oppdraget. Anbefales på det sterkeste!

Isabelle Samuelsson 

Kontakt Hønefoss


Jason Harral
Telefon: 994 88 343
E-post: jason@dingulvsliper.no
Adresse:
Selteveien 87, 3512 Hønefoss