Om oss

Din Gulvsliper mener at du er mer verd enn gulvet ditt, og mer enn pengene vi kommer til å tjene ved å jobbe for deg.  Vi ønsker å behandle deg slik vi ville blitt behandlet selv, og strever etter å levere flotte gulv som oppfyller kundenes ønsker og forventninger.

Jason Harral er Din Gulvsliper i Asker og Bærum, Hønefoss, og omegn.  Han har drevet med sliping av treverk siden han var en liten gutt. En dag familien var på besøk hos noen, fikk han tak i en syl og fant ut at det var moro å banke hull i rekkverket på trappa i huset. Da pappaen hans oppdaget det, fikk Jason sin første slipejobb!

I 2005 prøvde Jason seg på sin første gulvslipejobb. Med en maskin leid inn fra Maxbo og ingen opplæring i teknikken, gikk han løs på furugulvet i det gamle tømmerhuset han og kona bodde i. Til slutt ble gulvet så bølgete at det så ut som et opprørt hav, og ble malt i blå-grått.

Noen år etterpå, når huset skulle selges før familien Harral skulle til Afrika for å jobbe som misjonærer, fikk Jason opplæring i gulvsliping av en venn som var gulvsliper.  Denne gangen ble resultatet så fint at til og med vennen var fornøyd.  Etter retur fra Afrika begynte han å jobbe fulltid som gulvsliper, og stortrives med dette arbeidet!

Jason ser på hver slipejobb som et nytt kunstprosjekt som skal utføres med omhu.

Jason Harral

Magnhild Harral, kona til Jason, syns papirarbeid er morsomt, og brenner for god kundeservice.  Hun jobber bak kulissene for Jason, slik at han kan fokusere på den praktiske delen av arbeidet.

Harald Johnsen riktig størrelse

Når vi er hos deg på befaring i forkant av prosjektstart, får du se på vareprøver som viser de forskjellige overflatebehandlingene vi kan tilby. Noe av det viktigste for våre kunder, og for oss, er at vi tilbyr støvfri gulvsliping.

Vi kan slipe alle typer treverk – trapper, vegger og tak – inne og ute, panel eller tømmer, trebåter, møbler osv. Reparasjon av nedslitt parkett med utbytting av enkelte lameller er også mulig, samt nating av sprekker i tregulv. Trenger du sliping av ei hytte der det ikke er strøm, gjør vi det også.

Normalt sett vil en typisk jobb foregå i et helt tomt rom, uten møbler. Men vi har forståelse for travle hverdager og krav fra omgivelsene. Om du ønsker, kan vi ta hele jobben. Du overleverer nøkler, vi flytter møblene og rydder rommet – sliper og behandler gulvet, og flytter alt tilbake. Og du kommer hjem til et fullstendig nyrenovert gulv.

Kontakt Hønefoss


Jason Harral
Telefon: 994 88 343
E-post: jason@dingulvsliper.no
Adresse:
Selteveien 87, 3512 Hønefoss