Omtaler fra kunder

Gulvsliping av eike parkett med lakkering

Anbefales. Møtte opp dagen etter tlf samtale for befaring.Oppdraget ble gjennomført etter avtale på tid og pris. Har fulgt opp (ettermarkedet) 2 ganger på tlf om jeg fortsatt er fornøyd med resultatet.
runar gjerald, Torsdag 28. Juni 2018
Sliping og reparasjon av tregulv

Meget godt utført arbeid på svært slitte tregulv. Resultatet ble over all forventning. Hvis du er ute etter en seriøs bedrift anbefaler jeg Harrals Hus & Hytte!
Henrik Thorsø Johansen, 22. mars 2018
Sliping og oljing av parkettgulv

Jason Harral gjorde en rask og hyggelig befaring før han leverte et skriftlig tilbud på jobben. Han kom med gode råd om metoder for overflatebehandling i samarbeid med hans leverandør av produkter. Jobben ble godt utført på avtalt tid og pris og resultatet ble meget bra. Totalt sett en meget godt utført jobb, jeg kan trygt anbefale Jason til sliping av gulv og benkeplater.
Ivar Johnsrud, 13. mars 2018
Sliping,hvitluting og lakking av 25 kvm

Harral var en meget hyggelig fyr som gjorde det han kunne for at vi skulle bli tillfreds med jobben. Han gjorde hele jobben selv. Han kom med forslag om en bra løsning og vi kunne så si Våre mening om hvordan vi ville ha det, dette også underveis i prosessen. Alt i alt var dette en meget serviceinnstilt person som kan anbefales på det varmeste til alle som ønsker å få slipt gulvet sitt. Vi kan kan garantere at dere vil bli fornøyd med valget.
Sofie Hedkvist, 20. okt. 2017
Slipe gulv

Jason møtte til befaring, var veldig hyggelig og oppegående. Vi fikk et tilbud vi syns var godt i forhold til arbeidet som skulle gjøres, Vi fikk bilder underveis og resultatet snakket for seg selv :) Vi er kjempefornøyde og anbefaler Jason på det varmeste! Både gulv og benkeplater ble pusset og lakket.
Audun Tenden, 17. okt. 2017
Sliping og oljing av gulv

Jason slipte og oljet gulv på stue og to soverom. Resultatet ble veldig bra, og vi er godt fornøyd med jobben som ble gjort. Effektiv og lett å kommunisere med, anbefales!
Jørgen Engebretsen, 8. okt. 2017
Gulvbehandling (sliping,hvitpigmentering og lakking)

Veldig fornøyde med jobben som ble gjort her! Jason møtte opp til avtalt tid og oppdaterte oss med bilder og meldinger underveis. Han kom med god veiledning og vi kom sammen frem til en veldig god løsning for Våret gulv. Resultatet ble akkurat slik vi ønsket, jobben ble utført til avtalt tid og vi fikk en veldig god pris på oppdraget. Anbefales på det sterkeste!
Isabelle Samuelsson, 1. sep. 2017

Harrals hus & hytte gulvfornyelse tilbyr gulvsliping i hus og hytter, selv der det ikke er strøm. Jeg fokuserer på et kvalitetsresultat som kan forandre hele boligen.