Om
Hus & hytte gulvfornyelse

Vi tilbyr støvfri gulvsliping med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Jason, som eier og driver Harrals Hus & hytte gulvfornyelse, har drevet med sliping av treverk siden han var en liten gutt. En dag på besøk hos noen naboer, fikk han tak i en skrutrekker, og fant ut at det var moro å banke hull i rekkverket på trappa til huset. Da pappaen hans oppdaget det, fikk Jason sin første slipejobb! Noen år senere, tidlig på 90-tallet, i en av hans første ordentlige jobber, hadde han ansvaret for finsliping av alle skapdørene i et verksted som lagde dyre kjøkkenskap på bestilling.

I 2005, nygift og lykkelig, prøvde Jason seg på sin første gulvslipejobb. Med en maskin leid inn fra Maxbo og ingen opplæring i teknikken, gikk han løs på furugulvet i det gamle tømmerhuset han og kona bodde i. Resultatet ble vesentlig mindre vakkert enn skapdørene hadde vært, gulvet så ut som et opprørt hav, og ble malt i blå-grått.

Da det neste huset de bodde i skulle pusses opp, fikk Jason låne noen maskiner av en kamerat som var en veldig flink gulvsliper, og fikk heldigvis opplæring av ham også før han satte i gang. Denne gangen ble gulvet så fint at til og med kameraten hans ble imponert. Da huset skulle selges, ble megleren overrasket over hvor fint oppusset det var. Med den oppmuntringen, og med en god del støtte fra gulvslipevennen sin, stiftet Jason sitt eget gulvslipefirma. Etter noen år i Afrika, er han tilbake på gulvet, og stortrives med gulvsliping enda en gang. Han vet lite om hva “raskt og billig” betyr, og ser på hvert gulv som et lerret, og hver slipejobb som et nytt kunstprosjekt som skal utføres med omhu.

Hvis du vil ha farge på gulvet kan vi lage en fargeprøve på gulvet så du kan se hvordan det kommer til å se ut. Vi kan slipe alle typer treverk – trapper, vegger og tak – inne og ute, panel eller tømmer, trebåter, møbler osv. Reparasjon av nedslitt parkett med utbytting av enkelte lameller er også mulig, samt nating av sprekker i tregulv. Trenger du sliping av ei hytte der det ikke er strøm, så gjør vi det også.

Samfunnsansvar

Samfunnsansvar

Samfunnsansvar

Harrals Hus & Hytte Gulvfornyelse viser samfunnsansvar. Vi gjør dette blant annet ved å støtte ADRA Norges arbeid med en del av vårt overskudd. ADRA gir utdanning til barn, ungdom og lærere i en rekke svært fattige land i verden. Du kan lese mer på

www.adranorge.no.

Omtaler fra kunder

 • Gulvsliping av eike parkett med lakkering

  Anbefales. Møtte opp dagen etter tlf samtale for befaring.Oppdraget ble gjennomført etter avtale på tid og pris. Har fulgt opp (ettermarkedet) 2 ganger på tlf om jeg fortsatt er fornøyd med resultatet.

  runar gjerald, Torsdag 28. Juni 2018

 • Sliping og reparasjon av tregulv

  Meget godt utført arbeid på svært slitte tregulv. Resultatet ble over all forventning. Hvis du er ute etter en seriøs bedrift anbefaler jeg Harrals Hus & Hytte!

  Henrik Thorsø Johansen, 22. mars 2018

 • Sliping og oljing av parkettgulv

  Jason Harral gjorde en rask og hyggelig befaring før han leverte et skriftlig tilbud på jobben. Han kom med gode råd om metoder for overflatebehandling i samarbeid med hans leverandør av produkter. Jobben ble godt utført på avtalt tid og pris og resultatet ble meget bra. Totalt sett en meget godt utført jobb, jeg kan trygt anbefale Jason til sliping av gulv og benkeplater.

  Ivar Johnsrud, 13. mars 2018Harrals hus & hytte gulvfornyelse tilbyr gulvsliping i hus og hytter, selv der det ikke er strøm. Jeg fokuserer på et kvalitetsresultat som kan forandre hele boligen.